BINDWEEFSELMASSAGE

Natural Face Lifting Bindweefselmassage is een speciaal ontwikkelde massage methode om huidverslapping en veroudering in het gezicht, hals en decolleté aan te pakken.

Deze bindweefselmassage bevordert de aanmaak van collageen en zorgt voor het versterken van elastine ter bestrijding van rimpels. Bij deze techniek wordt er niet alleen op het bindweefsel gewerkt tegen de rimpels, maar ook op het spierweefsel voor een liftend resultaat en op het botweefsel, zodat de contourlijnen van het gelaat strakker worden. Hangende wangen, een dubbele kin, de sterke neus-lippenplooi en zakkende oogleden kunnen hiermee worden aangepakt.

Bij Natural Face Lifting wordt het bindweefsel en de onderliggende spieren stevig aangepakt. Hierbij komen nuttige stoffen vrij, maar worden afvalstoffen afgevoerd.

Deze techniek is ook in te zetten bij couperose. Bij couperose zijn de wanden van de haarvaatjes niet meer sterk waardoor de couperoselijntjes in het gezicht heel goed zichtbaar zijn. Met deze behandeling gaan we de wanden van deze kleine haarvaatjes weer versterken met de natuurlijke aanmaak van collageen. Bij een sterke couperose starten we voorafgaand aan de kuur met de Laviesage Skin Base voor thuisgebruik, omdat bij couperose extra ondersteuning noodzakelijk is.

RESULTATEN

VOOR NA

Resultaten die te behalen zijn met Natural Face Lifting:

-Oogcontouren worden gladder.

-De huid wordt strakker en elastischer.

-Verzakkingen worden gelift.

-Betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren.

-Hogere zuurstoftoevoer naar de cellen.

DE BEHANDELING

U ervaart een intensieve, maar toch ontspannen behandeling. De Natural Face Lifting massage wordt aangepast aan de conditie van uw huid.

Voor een optimaal resultaat wordt de bindweefselmassage in kuurverband aangeboden van 5, 10 of 15 behandelingen. Heeft u het gewenste resultaat behaald? Dan kunt u dit onderhouden door ongeveer 1x per maand een bindweefselbehandeling in te plannen. Ik leer u een paar eenvoudige grepen, zodat u ook thuis kunt zorgen dat het resultaat optimaal blijft.

Het bijhouden is belangrijk. Net als bij sporten moeten spieren en bindweefsel blijven werken omdat u anders het resultaat weer verliest.

De kuur start met een analyse en intake gesprek, hierdoor zal de eerste behandeling iets meer tijd in beslag nemen. Ik maak foto's voor uw eigen gebruik. De behandelingen zijn inclusief oppervlakte reiniging, serum, oogcrème en dagverzorging.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Ter ondersteuning van de Natural Face Lifting bindweefselmassage zijn er voedingssupplementen voor thuisgebruik, die worden ingezet bij anti-aging, huidverjonging en huidverbetering.

Het is van groot belang deze te gebruiken om de huid extra te voeden. Ze bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid.

Ik adviseer de Innerderm voedingssupplementen van HydroPeptide.