Carita My C.L.E.

Carita My C.L.E.

Maakt de jeugdigheid van uw huid zichtbaar.

Dit Beauty apparaat gebruikt energiesoorten die tot nu toe uitsluitend beschikbaar waren in de salon`s. Met My C.L.E. kunt u deze unike technologie├źn nu thuis gebruiken.

U kunt 4 kleuren LED verlichting gebruiken, allemaal gericht op een ander level in uw huid, om zo uw huid op lange termijn te verbeteren.

Kies uit 5 verschillende levels micro-stromen om de spieren te activeren voor een direct liftend en verstevigend effect.

Gebruik deze 8 minuten per dag (minimaal 3x in de week) en pak alle huidproblemen effectief aan. De huid wordt steviger, elastischer en krijgt een verbeterde huidstructuur, waardoor ze nog meer zal stralen!

Rood LED voor een huid met verlies van elasticiteit en stevigheid. Blauw LED voor een huid met verwijdde en verstopte pori├źn, Groen LED voor een gevoelige huid, pigmentvlekken en tekenen van veroudering. Wit LED voor vrouwen met gebrek aan een stralende huid en een vermoeide huid.

My C.L.E. werkt in combinatie met de serums van Carita. Een serum die past bij uw huidtype met de juiste kleur LED voor een perfect resultaat!