Emotion Skincare

De droge huid is het meest voorkomende huidtype ter wereld. Niemand is geboren met een droge huid. Een droge huid is een verslechtering van de huidconditie.

Emotion is het enige merk op de markt die maar één focus heeft: De droge huid en deze weer in evenwicht brengen.

Een gezonde huid wordt beschermd door talg. De balans tussen water en vet houdt de huid gezond. Helaas is deze beschermlaag vaak beschadigd door externe factoren zoals zon, vervuiling en klimaat en interne factoren zoals medicatie, stress, etc.

Op zoek naar een formule voor de droge huid, hebben de wetenschappers van Emotion het ESU biocomplex ® ontwikkeld. Deze crème lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag. De huid erkent de basis als eigen en absorbeert de producten daardoor uitstekend.

Tijdens de behandeling worden deze werkstoffen gebruikt die de behoefte aan de droge huid voldoen. Het laat je ervaren hoe fijn de droge huid aan kan voelen.

Een huid die structureel droog is wil gereinigd, gehydrateerd en gevoed worden zonder de huid daarbij uit te drogen.

Emotion heeft naast alleen een droge huid ook uitstekende behandelingen en producten voor een droge huid i.c.m. een gevoelige huid, reactieve, rode en couperose huid of een dunne verslapte huid.

Voor thuis adviseer ik om te starten met de SOS Cleansing Butter, Top 10 olie en de SOS Cream om zo uw huid optimaal te herstellen.

De gezichtsmassage in de behandelingen worden gegeven met een Hotbalm Candle waardoor de huid na de behandeling fluweelzacht aanvoelt.

Specialistische behandelingen met hoogwaardige en biologische ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid zienderogen mooier, rustiger, aangenamer en comfortabeler wordt.