Maskers

De behandelingen zijn uit te breiden met professionele maskers. Wilt u tijdens de behandeling uw huid extra voeden en verwennen dan kunt u kiezen uit diverse maskers. Tijdens de behandeling kijk ik samen met u welk masker het beste bij uw huid past.

Aromaplastie pakking

Multivitamine masker met een heerlijke en verrassende textuur voor ieder huidtype. Deze pakking wordt warm aangebracht wat zorgt voor een heerlijk ontspannen moment.

Hydra Force masker

Voor de zeer vochtarme huid.

Een fris masker dat zorgt voor een diepe hydratatie dankzij bloemensiroop en fruitpoeders.

Intense Nutrition masker

Voor de droge tot zeer droge huid.

De huid hervindt haar soepelheid en wordt tegelijk intens gehydrateerd door de 2 fase crème’s die warm worden aangebracht. Het tekort aan comfort verdwijnt.

Mate & Pure masker

Voor de gecombineerde en vette huid.

Met belangrijke zuiverende eigenschappen absorbeert dit masker het teveel aan talg en verheldert de vale teint.

Prolagene Lift Experience

Verzacht de tekenen van veroudering.

Een verstevigend masker waarbij er eerst een voedende, romige crème dik aangebracht wordt op de huid. Daarna zorgt de roze thermo klei die hard wordt voor een gladmakende en stralende teint.

Hyaluronic Youth masker

Voor de vochtarme en gevoelige huid.

Dit vliesmasker met hyaluronzuur verzacht de rimpeltjes en vult de fijne droogtelijntjes van binnen uit op. De Aloë Vera zorgt voor een kalmerende werking.

Biocellulose masker

Een hydraterend vliesmasker dat zorgt voor een betere wederopbouw en sneller herstel van de huid. Een zeer zuiver masker met een frisse, unieke textuur.

Oogpatch masker

Een speciaal oogmasker wat zowel ingezet kan worden tijdens de behandeling of voor thuisgebruik. Deze anti rimpel verzorging voor de ogen heeft een onmiddellijk ontzwellend effect. Het maakt de huid onder uw ogen glad en voller. Uw oogopslag ziet er frisser en jonger uit!